Град Ужице суфинансира трошкове вантелесне оплодње 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Град Ужице суфинансира трошкове вантелесне оплодње
Trenutno na sajtu: 311       |       Podeli:
17.03.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Град на Ђетињи суфинансираће трошкове вантелесне оплодње за заинтересоване парове

који испуњавају услове конкурса. За ту намену опредељено је милион динара, наводи се на сајту град Ужица.

Први јавни позив за суфинансирање трошкова вантелесне оплодње отворен је до 1. априла 2021. године, а могу се пријавити заинтересовани парови који имају пребивалиште на територији града Ужица, најмање две године непрекидно пре датума објављивања јавног позива.

Средства на име суфинансирања трошкова вантелесне оплодње у износу од по 200 хиљада динара по пару, истом пару могу се доделити само једном, предвиђено је правилником. Изузетно средства се могу доделити и пару који је већ користио финансијску подршку града, уколико се на овај јавни позив није пријавио предвиђен број парова.

Суфинансирање трошкова вантелесне оплодње још једна је у низу мера популационе политике, које се предузимају са циљем побољшања демографске слике у граду. И ове године све новорођене бебе добиће на поклон аутоседишта, а мајке без обзира на статус запослења и број деце и по 5 хиљада динара. Такође из буџета се издвајају средства за једнократну новчану помоћ незапосленим породиљама, једнократну новчану помоћ за рођење трећег и сваког наредног детета, стипендије талентованим ученицима и студентимa.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sufinansiranje vestacka oplodnaj grad uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.930.554 посета
Тренутно на сајту: 312 посетилац(a)