Туристичка организација Златибор учествовала на деветом међународном „Tesla Rally-u“ 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Туристичка организација Златибор учествовала на деветом међународном „Tesla Rally-u“
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
03.10.2021 | 0 коментар(а)



Туристичка организација Златибор била је учесник деветог међународног „Tesla Rally-a“, који се одржава од петка, 1. октобра

до недеље , 3. октобра 2021. године на шеталишту код хотела Југославија, у Београду.

У оквиру ове манифестације, ревијалног типа, Туристичка организација Златибор у сарадњи са фирмом „Возим на струју“ су промовисали пројекат „Покрени зелену туру“, која има за циљ подизање свести по питању заштите животне средине и одрживог развоја. На тај начин посетиоцима је омогућено да обиђу златну планину на један другачији начин користећи возила која су потпуно еколошки прихватљива, 100% на струју, као и бицикле које имају електро асистенцију, а могу се користити и као обичан бицикл. Такође су представљени излети и локалитети које је могуће посетити у оквиру „зелене туре“.

Учешће на деветом међународном „Tesla Rally-u“ су узели и гости из Румуније, Француске, Бугарске, Словеније... Посетиоци су могли да виде најновија возила на електрицни погон познатих марки.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor cajetina turizam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.344.058 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)