Beganović: da bi meštani Ravni dobili pijaću vodu aktiviraćemo rezervoar Jezdova kosa 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Beganović: da bi meštani Ravni dobili pijaću vodu aktiviraćemo rezervoar Jezdova kosa
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
15.06.2023 | 0 коментар(а)



Prijepolje - Direktor JKP „Lim” Prijepolje Dževad Beganović objasnio je šta je predviđeno projektom izgradnje vodovoda u naselju Ravni,



koji sufinansira Vlada Srbije sa 16,3 miliona dinara.

„Realizacijom ovog projekta građani naselja Ravni će dobiti pijaću vodu iz vodovodnog sistema kojim rukovodi Javno komunalno preduzeće. Projektom je predviđeno da se aktivira postojeći rezervoar na Jezdovoj kosi, da se urade buster stanice koje će prepumpavati vodu u postojeći rezervoar Ravni. Uradiće se cevovod od duktilnih cevi koji će proći ispod magistralnog puta, i kroz koje će se u rezervoar Jezdova kosa voda akumulirati a odatle će, postojećim cevovodom, građani se napajati pijaćom vodom”, kazao je za GZS Beganović.

On ističe da će komunalci proveriti ispravnost postojećeg cevovoda, koji je rađen preko mesne zajednice jer postoje sumnje da je dotrajao.

Ceo projekat trebalo bi da bude završen pre kraja tekuće godine.

Inače, juče u Prijepolju je potpisan Ugovog o sufinansiranju radova od strane predsednika opštine Draga Popadića i ministra bez portfelja u Vladi RS zaduženom za ravnomerni evropski razvoj Edina Đerleka.

Opširnije večeras u Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje od 21.00 čas na Moja TV i to na 653 ili 244 kanalu kablovskog operatera Supernova, kao i na 450 kanalu SBB operatere. Takođe, u istom terminu DZS se emituje i na televiziji Telemark i TV GM.

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti prijepolje vodovod cevi projekat vlada rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.323.838 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)