Јелена из Чачка бојама осликава рађање новог живота 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Јелена из Чачка бојама осликава рађање новог живота
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
21.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Живот у глобалној пандемији, у основи је променио наше навике, потребе, а некоме и професију,



али нам је пружио и прилику да се вратимо стварима које волимо, које нас умирују, а за које раније нисмо имали времена. Да нам живот није на паузи док траје корона, пример је и Јелена Перишић из Чачка, која уместо да има музичке наступе, време проводи сасвим другачије.


Јелена уз акапело певање свакодневно ствара своја уметничка дела, која бојама на папиру, камену и свему што је инспирише дарује живот.


„Свако себе може да пронађе у некој врсти активности, ма у каквом се стању налазио, а за мене је то сликарство", рекла је Јелена.


Ова жена је у благословеном стању, а све своје тренутке од животног значаја овековечује и оплемењује.


„На сликама које тренутно радим, представљена је нераскидива веза између мајке и деце која не престаје физичким раздвајањем, односно рађањем или одрастањем деце", рекла је она.


Многима је ова година донела промену од својих примарних послова, као Јелени и дала дозу креативности и надахнуће у свему.


„Музичка бранша, због пандемије не ради, ја сам успела и стигла да се посветим неким стварима, за које, иначе, немам времена, а људи који ме добро познају, знају да су моје слике нека врста мог личног дневника. Сликам оно што се мени дешава, сликам искуства других људи и добро и лоше", појаснила је Јелена.


Читав Јеленин амбијент, права је оаза креативности и смирења, кажу да је уметност врисак слободе, а за креативност је потребна храброст.

Прилог емитован у вестима Б92:

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JELENA PERISIC SLIKA RADJANJE NOVOG ZIVOTA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.919.269 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)