Многи се због селфи фотографија излажу ризику: Никад не прелазите заштитну ограду и пратите путоказе 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Многи се због селфи фотографија излажу ризику: Никад не прелазите заштитну ограду и пратите путоказе
Trenutno na sajtu: 207       |       Podeli:
16.07.2022 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Трагедија која се догодила на Тари када је члан филмске екипе упао у провалију и настрадао потресла је Србију.
Фото: РИНА

Из Националног парка Тара наводе да до саме несреће није дошло на видиковцу Бањска стена, већ на локалитету који је удаљен један километар.

„Реч је о неуређеној и необезбеђеној локацији на којој није дозвољен приступ посетиоцима. Овим путем апелујемо на посетиоце да се држе обележених стаза и уређених локалитета. Такође, молимо све посетиоце да се не пењу, не наслањају и не прескачу ограде на видиковцима и не доводе себе и друге у опасност", кажу у Национланом парку Тара.

На свих десет видиковаца на Тари постављене су заштитне ограде, а највећи проблем представљају такозвани "дивљи видиковци" који нису адекватно обезеђени.

„Јако је важно да се поштују рампе и путокази како не би дошли у опаснот. Често се догађа да због фотографисања људи себе доводе у опасност. Прелазак заштитних ограда строго је забрањено, стога аплеујемо још једном на све посетиоце да то никако не чине", поручују из НП Тара.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.394.334 посета
Тренутно на сајту: 208 посетилац(a)