Горњи Милановац домаћин првог Параатлетског бацачког митинга 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Горњи Милановац домаћин првог Параатлетског бацачког митинга
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
29.06.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Горњи Милановац је домаћин првог Параателтског бацачког митинга особа са инвалидитетом,

а главна организација припала је Атлетском клубу „Високи напон”.

„Имамо 23 такмичара у разним категоријама, што седећих што стојећих инвалидности и то у дисциплинама чуњ, диск, копље и кугла и то по најмање шесторо такмичара у свакој. Данас учествује шест клубова `Железничар` из Ниша, `Пора` из Ужица, `Поглед` из Београда, `Карађорђе` из Шапца а због услова такмичење смо базирали на бацачке дисциплине, јер тренутно немамо за тркачке, скок у даљ и вис, али тежимо томе. Наш клуб је јединствен у Моравичком округу имамо чланова и из Чачка и Уба. Општина нам помаже колико може, добили смо средства за теретану за особе са инвалидитетом што нам много значи. Циљ нам је да овај параолимпијски митинг буде још масовнији”, каже председник Ателетског клуба „Високи напон” из Горњег Милановаца Србољуб Марковић.

Председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, фото: ПЗС

Председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић рекао је да се данас по први пут у Горњем Милановцу одржава једно такмичење параолимпијаца.

 

Комплетну вест можете прочитати на порталу ПЗС.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.538.885 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)