У Чачку припремљен богат културно забавни садржај за новогодишње празнике 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У Чачку припремљен богат културно забавни садржај за новогодишње празнике
Trenutno na sajtu: 332       |       Podeli:
27.12.2022 | 0 коментар(а)



Град Чачак изабаран је у топ 10 дестинација у Србији по броју ноћења, а бројне атракције



града на Морави допринеле су да он понесе то ласкаво признање, такође, вредно је подсећања и то да је Чачак следеће године и национална престоница културе.

„Никада богатији програм за новогодишње празнике, већ 29. децембра са овог Градског трга биће организован предновогодишњи концерт Тонија Цетинског. Надамо се да ће овај трг који је заиста велики и препознатљив, који летос дочекао и велике рок групе, на којима је било и 25 000 људи, тако дочекати и новогодишње звезде, као што смо рекли 29. децембра Тонија, а 31. децембра Жељка Васића. За српску Нову годину наступиће и Ацо Пејовић. То није све што град Чачак и ТО Чачак раде, између осталог град Чачак и Спортски центар „Младост” организују новогодошње празнике, тј. новогодишње чаролије на плажи крај Западне Мораве, нашем најлепшем делу града, тамо се програм одвија сваки дан, који је углавном предвиђен за најмлађи узраст”, рекао је за Глас западне Србије Војин Јаковљевић, директор ТО Чачак.

Не може, а да се не помене да је Чачак уврштен у 10 топ дестинација уз Србији по броју ноћења.

„Заиста смо много и вредно радили, великим инвестицијама Владе Републике Србије, ми смо данас дошли у ситуацију, да смо топ 10 дестинација, тачније девета, а испред нас су већ традиционално велики центри попут Златибора, Копаоника, Врањачке Бање, Соко Бање, Београда, Новог Сада, Ниша, значи, бити у том друштву, заиста доказује да смо на добром путу и да треба да наставимо да радимо у овом правцу”, нагласио је Јаковљевић.

Укључење емитовано у емисији „Јутро” на Првој телевизији:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova godina praznici vojin jakovljevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.493.176 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)