Čačak domaćin međunarodnog plesnog takmičenja 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Čačak domaćin međunarodnog plesnog takmičenja
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
10.05.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Plesni klub Luna i Plesni savez Srbije uz podršku Grada Čačka i Ministarstva sporta

godinu zaredom organizuje plesno takmičenje najvišeg svetskog ranga.

Takmičenje je uvršteno u kalendar svetske plesne federacije, a prošle godine je zadržalo treću svetsku poziciju po koeficijentu bodovanja, broju takmičara i zemalja koje su učestvovale.

Takmičenje će biti održano u subotu i nedelju, 13. i 14. maja u Sportskoj hali ŠOSO „1. novembar” i Centra Zračak. U navedenom periodu takmičenje će se odvijati tokom celog dana, a finale i svečani defile najboljih svetskih plesača će biti u nedelju od 20 časova, kada je i besplatan ulaz za sve posetioce!

Iz plesnog kluba „Luna” podsećaju da su tokom prethodne tri godine organizacije svetskog plesnog takmičenja stekli reputaciju sjajnih organizatora i dobrih domaćina, pa samim tim imaju zadatak da ove godine opravdaju, i prevaziđu stečenu reputaciju.

„I ove godine ćemo imati učesnike iz preko 25 svetskih zemalja, najbolji svetski sportski plesači će se boriti za osvajanje prestižne titule šampiona WDSF International Serbia Open 2023, a najbolji timovi za titulu Čačak Trophy 2023”, kazao je Darko Vujaković iz plesnog kluba „Luna”.

 


Glas zapadne Srbije




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak ples takmicenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.449.684 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)