Изложба слика "Сликарска душа Истока" 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Изложба слика "Сликарска душа Истока"
Trenutno na sajtu: 306       |       Podeli:
27.03.2022 | 0 коментар(а)



Златибор - У Галерији Културног центра на Златибору, 26. марта у 19 часова уприличено је отварање изложбе радова насталих

на 6. међународном симпозијуму „Сликарска душа Истока“.

Према речима организатора овог пројекта Ђорђа Вукадиновића ове године учествовало је 19 уметника из Србије, Црне Горе и Немачке, а остаје жал што због сукоба на Истоку ове године неће учествовати уметници са тог подручја.


Уметници су током боравка на Златибору, имали прилику да поред квалитетног смештаја и услова за рад, упознају природне лепоте и атракције Златибора. Посетили су локалитете Стопића пећину, Музеј на отвореном “Старо село” Сирогојно, Водопад у Гостиљу и узивали у златиборским пејзажима из неке друге перспективе, а то је вожња најдужом панорамском “Голд гондолом”.

Наредних година, слике настале током 6. Међународног симпозијума “Сликарска душа Истока” на Златибору, биће изложене у галеријама градова и земаља из којих су учесници.

Организатор пројекта је СРУ „Вукадиновић“, а суорганизатори су Туристичка организација Златибор, Општина Чајетина , Омладинско удружење “Виогор” и господин Раде Филиповић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


izlozba slike zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.738.219 посета
Тренутно на сајту: 307 посетилац(a)