Громови синоћ гађали тачно у мету: Погођени далеководи, многа домаћинства остала у мраку 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Громови синоћ гађали тачно у мету: Погођени далеководи, многа домаћинства остала у мраку
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
08.06.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - Невреме које је синоћ погодило територију Ивањице, многа домаћинства оставило је у мраку.
Фото: РИНА

Громови над овом општином у неколико наврата погодили су далеководе чиме је узорковало нестанак електричне енегрије у неколико села.

„Преко 3500 домаћинстава остало је без струје у својим кућама и то доста отежава фунционисање, многи приватни субјекти обуставили су сопствену производњу док се ситуација нестабилизује, то је страса дуга десет километара дуж реке Моравице. У селима Црњево, Међуречје, Бедина Варош, Братљева, Ерчега, Ковиља чекају да и њиховим домаћинствима врати елektrična енергија”, казао је за РИНУ, Момичило Митровић, председник општине Ивањица.

Надлежни поручују да се нормализавција снадбевања електричном енергијом очекује у поподневним часовима, али и страјују да ће најављене нове временске непогоде у овом крају додатно утежати живот у ивањичким месним заједницама.

 

РИНА/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVANJICA MUNJE GROMOVI OLUJA KISA GRAD ELEKTRICNA ENERGIJA MOMCILO MITROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.590.844 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)