Директорка из Пријепоља у притвору 30 дана 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Директорка из Пријепоља у притвору 30 дана
Trenutno na sajtu: 317       |       Podeli:
24.01.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Директорки Центра за социјални рад у Пријепољу, Сабири Хаџиавдић, и службеници задуженој за јавне набавке у овој установи

продужен је притвор због сумње да је злоупотребљен службени положај, саопштено је данас из Посебног одељења за сузбијање корупције у Краљеву.

Хаџиавдић је ухапшена пре два дана у згради Општине Пријепоље.

Председник општине Драгољуб Зиндовић још увек се није огласио поводом наведених хапшења.

Самир Тандир (СПП) рекао је да је директорка жртва злоупотребе полиције средњег нивоа од стране појединаца блиских нарко банди Расима Љајића који сада покушавају да му елиминишу политичку конкуренцију.

Са друге стране, стижу тврдње да је локална власт у овом граду огрезла у корупцији и као доказ нуде пресуду Вишег суда у Ужицу где стоји да је директорка Хаџиавдић изабрана незаконито на руководеће место. Међутим, локална коалиција на челу са Зиндовићем, Тандиром, Кијановићем и Кајевићем игнорисала је пресуду.

Како незванично сазнајемо обе ухапшене, терете се за незакониту набавку прозора по цени од 100 000 по комаду, што је петоструко увећана цена и других материјалних средстава и исплата, међутим да ли су оптужбе основане ствар је истраге која се спроводи и судског поступка.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje sabira socijalni rad

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.929.400 посета
Тренутно на сајту: 318 посетилац(a)