ЈКП “Дубоко” проширује своје капацитете 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ЈКП “Дубоко” проширује своје капацитете
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
16.11.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Регионални центар за управљање отпадом ЈКП “Дубоко”, према речима директора, Недељка Милосављевића,

2018. годину завршиће са 93 посто оствареног плана и програма, што је како каже добар резултат.

“У току године примили смо 85,800 тона отпада, а паралелно са производним резултатом
 приходи ће бити остварени 86% у односу на програм, док расходи ће бити негде на нивоу 84%, па се може видети да је та приходна и расходна страна уравнотежена у односу на програм пословања за 2018. годину. Наше регионално предузеће са девет оснивача, два града и седам општина мора имати синхронизовану сарадњу. За сада је на задовољавајућем нивоу, укључујући и локалне самоуправе  као и комунална предузећа, која се баве прикупљањем отпада на територији  наших оснивача. Ми смо сви на заједничком задатку и свакодневно знамо за неке њихове потешкоће у раду, а такође се ми благовремено трудимо да имају информације везане за рад нашег предузећа, тако да се ту допуњујемо и наш заједнички циљ покушавамо да испунимо”, рекао је Милосављевић.

Недељко Милосављевић, фото: Глас западне Србије

Он истиче да је неопходно урадити стабилизацију и проширење дела депоније, јер су капацитети ограничени.

“Према одлуци Владе РС, која је дефинисала поједине општине у којима нису изграђена регионална предузећа овог типа и да би могле да се укључе и користе услуге нашег предузећа.  Ми смо започели пројекат проширења дела депоније. Урађени су главни пројекти, добијена је грађевинска дозвола, изабран извођач, надзор. Имали смо потешкоћа у пројекту јер нису били обухваћени сви детаљи на терену и тако да је дошло до значајног застоја радова у овој 2018. години, али у 2019. години нам је то приоритетан задатак. Ми смо већ са министарством дефинисали шта треба урадити на овом главном пројекту  и шта треба изменити, да би он био прихватљив за извођење радова”, нагласио је Милосављевић.

Глас западне Србије





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


deponija duboko uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.569 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)