„Attrium Home center” издваја из понуде велики избор фотеља 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
„Attrium Home center” издваја из понуде велики избор фотеља
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
10.09.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - „Attrium Home center” из своје богате понуде издваја фотеље по изузетно повољним ценама.

Тако да у салону на Ибарском путу 229 у Прељини, полуфотеља клуб кошта 15.900 динара, полуфотеља шкољка 16.900, релакс фотеља са масажерима 25.900 а фотеља бренда ЕЛИФ 29.600. 

„Attrium Home center” својим потрошачима пружа могућнсот плаћања чековима и путем административне забране а на износе преко 18.000 динара остварујете и додатни попуст од 5 одсто.

Посетите салон „Attrium Home center” и уверите се и сами у квалитет производа, оно што ће вас сигурно тамо дочекати су приступачне цене и велики избор квалитетних производа.

Предузеће „Attrium Home center” д.о.о. основано 2004. године бави се пројектовањем и производњом намештаја, опремањем стамбених и пословних ентеријера, од идеје до финалног производа као и трговином на велико и мало робом и производима из области расвете, електро-материјала, боја, лакова, тапета, материјала за завршне радове у грађевинарству, алата, и свих елемената потребних за уређење Вашег ентеријера и екстеријера.
Дугогодишње искуство и велики број успешних пројеката које „Attrium Home center” има иза себе, условили су повећање обима понуде и производње предузећа што је омогућило клијентима велики избор квалитетних производа као и материјала, окова и декора приликом израде намештаја по мери.

Производни програм обухвата израду кухиња, трпезарија, спаваћих, дневних и дечијих соба, предсобља, купатила, клизних плакара... Уигран, стручан тим дизајнера и инжењера је ту да за Вас креира идејна решења како би све Ваше жеље добиле форму амбијента који желите за себе.
„Attrium Home center” себи је задао задатак да све услуге у понуди буду врхунског квалитета, јер је то једина стварна гаранција нашег успеха - задовољство наших клијената.

                       УЂИТЕ НА САЈТ   АТРИЈУМА ОВДЕ

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


atriju preljina cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.881.981 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)