Пријем за најуспешније Ужичане у 2017. години 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Пријем за најуспешније Ужичане у 2017. години
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
27.01.2018 | 0 коментар(а)



Ужице – Јуче је у Градској кући приређен пријем за Ужичане који су у претходној години захваљујући преданом

раду и жељи да у оном што раде буду међу најбољима, постали доктори наука, за највредније међу онима који брину о безбедности грађана Ужица и њихове имовине, за најбоље раднике јавног сектора, за спортисте који су у 2017. години постигли најбоље резултате, културне раднике, представнике хуманитарних институција и медија који су у претходној години, свако у свом послу, били међу најуспешнијима у Србији, а и шире, саопштено је на сајту града.

Председник Скупштине града Ужица Бранислав Митровић и чланица Градског већа задужена за друштвене делатности Марија Трмчић Богојевић уручили су најуспешнијим Ужичанима у 2017. години, симболичне, пригодне поклоне као знак пажње и сећања на данашњи сусрет.

Честитајући најуспешнијим Ужичанима у 2017. години, на постигнутим резултатима и оствареним успесима, председник градске скупштине Бранислав Митровић је рекао: „Свако од вас је личним залагањем и постигнутим резултатима дао значајан допринос афирмацији Ужица. Ви сте доказ да се и у околностима у којима сви ми живимо и радимо, уколико је човек посвећен свом циљу, могу остварити велика достигнућа. Ужице поштује и уважава људе који га преданим радом достојанствено репрезентују и захваљујући којима се о нашем граду много тога позитивног може чути широм земље, региона, Европе и света“.

„Ваши успеси нас радују и обавезују да учинимо све како бисмо створили што боље услове за ваше даље напредовање и нове успехе. Истовремено, ви сте инспирација за генерације које долазе да узоре траже у вредним, упорним људима који су спремни да превазилазе све тешкоће и да снагом воље и непрекидним учењем или тренингом, остваре изванредне резлутате – буду међу најбољима или најбољи у оном што раде“, рекао је Митровић.

Међу најуспешнијим били су и девет Ужичана који су успели да стекну звање доктора наука. Међу њима – њих троје су то високо звање стекли у 2016. години, али због стицаја околности нису присуствовали прошлогодишњем пријему.

1. Др Немања Вукашиновић – доктор биолошких наука

2. Др Милован Миливојевић – доктор информатичких наука

3. Др Наташа Ћировић – доктор техничких наука

4. Др Слободан Павловић – доктор наука физичког образовања и спорта

5. Др Горан Мурић – доктор техничких наука

6. Др Јелена Луковић – доктор ликовних уметности

7. Др Вељко Мијушковић – доктор економских наука

8. Др Бране Лончаревић – доктор медицинских наука

9. Др Биљана Грујичић – доктор комуниколошких наука

Њихов ентузијазам, посвећеност образовању и стручном усавршавању заслужују поштовање нашег града који верује да ће они имати шансе да се потврде у својим научним областима и дају лични допринос напретку друштва у целини и афирмацији Ужица.

У име најуспешнијих Ужичана у протеклој години, присутнима се обратио Вељко Мијушковић, доктор економских наука и доцент на Економском факултету у Београду.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.856.705 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)