Трнавац: Бошко Обрадовић са Градског трга у Чачку послао најгору могућу слику 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Трнавац: Бошко Обрадовић са Градског трга у Чачку послао најгору могућу слику
Trenutno na sajtu: 589       |       Podeli:
03.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник ГрО СПС Чачак Немања Трнавац, огласио се саопштењем за јавност поводом шетње народног посланика
Председник ГрО СПС Чачак Немања Трнавац, фото: ГЗС

Бошка Обрадовић синоћ у Чачку. Његово саопштење преносимо у целости:

"Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Чачку, поводом увођења ванредног стања обратио се јавности да ће током трајања истог, престати са свим својим политичким активностима и сав ресурс који  поседује ставити на располагање Штабу за ванредне ситуације. Такође смо најавили да се нећемо оглашавати док пандемија Ковид 19 траје и док је здравље нашег народа и наших суграђана угрожено.

 

Нисмо ни слутили да ћемо морати да реагујемо, али морамо, јер је на помолу најгоре политичко лешинарство, којим се служи наш суграђанин Бошко Обрадовић, народни посланик и онај који је дужан да заступа интересе грађана у Народној скупштини Републике Србије где је за то и плаћен. Уместо да искористи прилику и да се обрати грађанима из институције за коју је биран, он је испољио свој карактер и утекао са мегдана, али је похрлио на  Градски трг у Чачку да пошаље најгору могућу слику, која ће изнова деградирати Чачане јер се он и слични њему труде да буду први у негативним стварима и да баци у сенку труд врсних имена којима наш Чачак има да се подичи, уметнцима, спортистима, лекарма, професорима, јер је научио да се добар глас далеко чује, а лошији још даље.

 

Не можемо да осуђујемо када Бошко Обрадовић као пунолетни грађанин не чува себе и своје зравље, али дужни смо да реагујемо када као јавна личност угрожава туђе животе излазећи на улицу током забране кретања и тиме потенијално створи опасност да данашњом подршком од око тридесет људи прошири вирус и да све што је до сада учињено и чега су се разумни грађани придржавали буде уништено јер он мора да одскочи од опозиционог блока и наметне се као лидер.

 

Свесни смо да да је опозициони блок коме господин Обрадовић припада један конгломерат сличан ДОС-у што он суштински и јесте, јер је састављен од свега и свачега са једним циљем, а то је рушење власти без избора и да је у таквом метежу битно истаћи се и бити познат, јер се данас не можемо сетити свих лидера ДОС-а, а ако нисте међу првима онда вас ваши финансијери више не сматрају битним, а средства су у вас уложена.

 

Да ли ће овај гест једног Чачанина оставити трага и бити санкционисан као што је било уношење моторне тестере у зграду РТС-а односно да ли је певац раније кукурикнуо и да ли ће завршити у шерпи или лонцу свог шефа кухиње који покушава да замеси и прода исти политички рецепт као у време Слободана Милошевића, не зна се, али се одлично зна где нас је довело то лупање у посуђе и како су нам ти ,кувари’’ запржли чорбу.

 

Молимо све политичке актере да се уздрже и не исказују себичност, јер својим негативним деловањем и непромишљеношћу могу угрозити свој народ. Ускоро ће се ова ситуација која је задесила читав свет смирити ,а када дође време за изборе, тада нека свако изађе пред тај исти народ са својим програмом и има храбрости да буде заокружен или прецртан" - каже се у саопштењу председника ГрО СПС у Чачаку  Немање Трнаваца.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Trnavac saopstenje javnost bosko

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.244.766 посета
Тренутно на сајту: 590 посетилац(a)