Danas se završava prijavljivanje penzionera za solidarnu pomoć 


Danas mestimično sa kišom do 22 stepena              Todorović - Za mene je politika izgradi, uradi, smeta mi jedino patologija pojedinaca kojima ništa ne valja              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa              Efikasnom upotrebom pene za gašenje i naporima vatrogasaca smanjena količina dima              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa             

 
Danas se završava prijavljivanje penzionera za solidarnu pomoć
Trenutno na sajtu: 271       |       Podeli:
29.04.2024 | 0 коментар(а)



Prijavljivanje penzionera za solidarnu pomoć preko Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije Nezavisnost, završava se danas, a



rang-liste će biti objavljene u utorak, 30. aprila na oglasnim tablama udruženja penzionera i filijala Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) 30. aprila.

Penzioneri imaju pravo prigovora na rang-liste u roku od osam dana od njihovog objavljivanja.

Pravo na pomoć imaju penzioneri čija su primanja manja od 24.987,67 dinara a prilikom podnošenja prijave, potrebno je kao dokaz o visini penzije, poneti poslednji penzijski ček.

Penzioneri koji primaju i penziju iz inostranstva, visinu te penzije dokumentuju izvodom iz banke a obe njihove penzije u zbiru ne mogu biti veće od 24.987,67 dinara.

Prilikom utvrđivanja rang-liste za dodelu solidarne pomoći, prednost će imati samohrani penzioneri ili oni koji žive u višečlanim domaćinstvima u kojima je jedini izvor prihoda penzija, a prioritet će imati i stariji korisnici penzija.

Za pakete solidarne pomoći Fond PIO je ove godine izdvojio 111 miliona dinara.

GZS/ Tanjug




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.984.237 посета
Тренутно на сајту: 272 посетилац(a)