Један од пет милиона - протест 11. пут одржан у центру Чачка 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Један од пет милиона - протест 11. пут одржан у центру Чачка
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
29.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Протест “Један од пет милиона” 11. пут одржан је у центру Чачка. Незадовољни влашћу на локалном,
Oкупљени грађани у центру Чачка, фото: РИНА

али и на национланом новоу револтирани грађани су по ко зна који пут затражили оставку председника државе Александра Вучића, председнице Владе Ане Брнабић, и прве даме парламента Маје Гојковић.

 

Један од говорника код споменика Војводе Степе био је Слободан Ненадић, ратни ветеран са Кошара.

 

“У години кад обележавамо 20 година од НАТО агресије, желим да поручим да ми нисмо ратовали да би нам НАТО секташи били пријатељи, нисмо ратовали да би нам будућност била пропала и трула бирократија Европске уније, да би купљене дипломе и ријалити програми били врхунац образовања и културе у увој земљи. Нисмо ратовали да би децу лечили преко смс порука, да нам омладина бежи главом без обзира без намере да се врати. Живимо у земљи где се силују и душа и дух, зато је време да ова валст оде како би спасили оно што се спасити може”, рекао је окупљенима Слободан Ненадић.

Присутнима се обратио и колумниста Александар Бећић рекавши да је новинар који у овој земљи не може да нађе посао управо због оних који су тренутно на власти.

 

 

 

Aлександар Бећић, фото: РИНА

 

“Велики вођа чије име и лик гледате сваки дан кад прођете шеталиштем тврди како смо ми насилници и дивљаци. Он тврди да неће да да оставку јер се брине о будућности Срба на Косову и Метохији и о безбедности земље. Могу само са овог места да му поручим да тамо где се он бринуо о Србима и о бољитку – ни једног, ни другог нема! Мој син има 25 година и следеће године планира да ми каже – ћале, палим из земље! Да ли треба да чекамо, да због оваквог стања нам запале сви млади људи, оду и никад више се не врате? Нећемо дозволити да живимо у земљи у којој се страхује да ли ћете добити мотку у главу због оног што кажете. Не желим да моја деца одрастају у Србији где се посао може добити само уколико имају чланску карту неке политичке партије, у држави у којој су самохране мајке социјални случајеви”, изјавио је Александар Бећић на протесту у Чачку.

 

Како су најавили, Чачани ће се придружити и великом скупу у Београду, који је заказан за 13. април.

 

 

 

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


protest cacak vlast

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.517.719 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)