Отворена Банка Поштанска штедионица у Косјерићу 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Отворена Банка Поштанска штедионица у Косјерићу
Trenutno na sajtu: 570       |       Podeli:
03.11.2017 | 0 коментар(а)



Косјерић - Банка Поштанска штедионица отворила је 155. организациону јединицу у пословној мрежи.

Нова експозитура налази се у центру Косјерића и грађанима ће у великој мери бити олакшано вршење новчаних транскација. Поред олакшица за грађане, отварањем Банке Поштанске штедионице добијена су и четири нова радна места у овој општини Златиборског округа. Први клијент нове експозитуре био је управо први човек општине, Жарко Ђокић.

Жарко Ђокић, фото: Глас западне Србије

“До сад је нашим грађанима на услузи била само једна банка, па су морали да путују до Пожеге или Ужица или су чекали у предугачким редовима. Отварањем експозитуре у Косјерићу учињена је велика услуга и млађим и старијим генерацијима. Надам се да ће наше пословање бити добро и да ће се од сад све вршити много брже и много лакше”, изјавио је Ђокић.

Банка настоји да постојећим, као и потенцијалним корисницима омогући да максимално штеде време и брзо и једноставно дођу до банкарских услуга и производа. Председник ИО банке, Бојан Кекић, истиче да су стабилност и сигурност основне вредности којима се тежи у пословању.

Бојан Кекић, фото: Глас западне Србије

“Битно нам је да наш клијент осети сигурност коју му коришћење услуга наше банке пружа. У прилог томе говори на стотине хиљада пензионера који су исплате својих примања поверили управо нама. Пензионерима Банка нуди отварање текућих рачуна са бројним погодностима као што су могућност исплате пензије пет дана унапред, позајмице по текућим рачунима и кредите без камате”, нагласио је Кекић.

У 2017 години, отварањем нових експозитура широм Србије, нова радна места у јединој државној српској банци добило је 186 грађана, а позитивна пракса биће настављена и даље.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.610.368 посета
Тренутно на сајту: 571 посетилац(a)