Нушићијада успешно промовисана на 44. Међународном сајму туризма 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Нушићијада успешно промовисана на 44. Међународном сајму туризма
Trenutno na sajtu: 697       |       Podeli:
25.02.2023 | 0 коментар(а)



Ивањица – Промоција ивањичког фестивала хумора, забаве и културе Нушићијада привукла је велики број посетилаца Међународног сајма

туризма који се одржава у Београду. Овогодишња 14. Нушићијада биће у знаку 155. годишњице од првог читалишта, које је отворено 30. децембра 1868. године у центру ове вароши и одржаће се од 25. до 27. августа.

Присутне је поздравио председник општине Ивањица, Момчило Митровић, који је искористио прилику да се захвали свим организаторима, пријатељима фестивала, спонзорима и волонтерима без којих овај фестивал не би био оно што јесте. Дунав осигурање дуги низ година подржава ову ивањичку манифестацију и из ове компаније кажу да ће се подршка једном таквом фестивалу који чува књижевно наслеђе и дуг српског народа само развијати.
Промоцију Нушићијаде улепшали су Софија Вучићевић и Игор Пејовић доневши дух кафанског живота мале вароши који се кроз трећу сцену Нушићијаде веома брижно негује.

Нушићијада је производ тимског рада и духа, али све ове године једно лице издваја се као посебно и препознатљиво, Бранислав Нушић, односно глумац Милан Милосављевић.

Пристутни су уживали и у сплету градских игара КУД-а Моравица,а приказан је и филм о Нушићијади који дочарава атмосферу овог фестивала.


Сви љубитељи хумора, културе и добре забаве виђени су у Ивањици од 25. до 27. августа.

 

 

 

ГЗС / Инфо Лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.609.505 посета
Тренутно на сајту: 692 посетилац(a)