Пријепољски Спортски савез добио кров над главом 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Пријепољски Спортски савез добио кров над главом
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
18.03.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Пријепољски Спортски савез, недавно је добио ново руководство, а од скоро

је постао пуноправан члан Спортског савеза Србије, чиме је стављена тачка на вишегодишња превирања која су владала у овој спортској организацији.

На конференцији за новинаре, поводом представљања нових просторија Спортског савеза у чије опремање је уложено 600 хиљада динара, из џепа новог руководства и спонзора, секретар савеза Лука Шуљагић је навео да је то нови дом свих пријепољских спортиста.

„Овде ћемо решавати проблеме спортиста а исто тако и прослављати спортске успехе, којих ће надам се бити знатно више него проблема”, казао је Шуљагић и додао да Спортски савез Пријепоља до сада има 13 примљених чланова, док се чека пријем седам нових клубова који су поднели захтев. Он је позвао и остале клубове да поднесу захтев за пријем у савез, чиме стичу основ за буџетско финансирање.

Лука је позвао челнике спортских клубова, да се међусобно измире, да „спусте лопту”, и смире тензију која годинама уназад влада међу спортским радницима.

Лука Шуљагић секретар Спортског савеза Пријепоље, фото: ПП Медиа

Међутим, ситуација у већини пријепољских спортских колектива је изузетно тешка. Клубове је притисла беспарица, спортски динар још увек није распоређен, па је пред челним људима савеза тежак изазов да спорт у граду на Лиму, поново ставе на здраве ноге.

„Свесни смо чињенице да клубови нису добили новац још од маја прошле године и да су такмичења већ кренула. Ми смо затекли општи хаос у Спортском савезу и треба нам времена да то све средимо, да се организујемо, формирамо комисије и да након тога општина по закону распореди новац клубовима”, нагласио је секретар Спортског савеза, Лука Шуљагић.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE SPORTSKI SAVEZ LUKA SULJAGIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.488.453 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)