Фудбалери ФК „033” шампиони СИМ у Сплиту 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Фудбалери ФК „033” шампиони СИМ у Сплиту
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
24.08.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Млади фудбалери ФК „033” из Прибоја, победници су међународне завршнице Спортских

игара младих, које су одржане у Сплиту од 16. до 21. августа. Млади прибојски фудбалери били су убедљиви и на државном првенству СИМ, па су као представници Србије и на завршном турниру фудбалера још из Хрватске, Босне и Херцеговине, такође били без премца, па су се у град на Лиму вратили са златним медаљама.

Једна селекција овог клуба остварила је и прошле године пласман на међународно финaле СИМ, па се из Сарајева вратила са медаљама бронзаног сјаја, што је свакако потврда доброг рада у клубу, који воде тренери Мића Вулевић и Дуле Јановић, наводи се на сајту општине Прибој.

Екипа ФК "033" била је једини представник Прибоја на завршници јубиларних 25. Спортских игара младих, а њих 10, од укупно 237 спортиста наше земље, бранило је боје Србије на овој међународној манифестацији.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj split sim fk 033 pobeda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.759.496 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)