Мићуновићи су 500.000 путници на Голд Гондоли, исписана историја на српској планини и највећој туристичкој атракцији 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Мићуновићи су 500.000 путници на Голд Гондоли, исписана историја на српској планини и највећој туристичкој атракцији
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
25.01.2023 | 0 коментар(а)



Чајетина - Када су се Мићуновићи из Црне Горе одлучили да посете Златибор нису ни слутили да ће ове зиме бити део исписане историје на српској планини.

Ова породица је јубиларни 500.000 - и гост најдуже гондоле на свету, а њих креће одбројавање до милионитог путника. Претходних дана се пажљиво спремало изненађење, пратиле су се бројке из сата у сат, сваки детаљ је већ био испланиран и спреман да некоме од путника Голд гондоле улепша један јануарски дан.

"Када се породица Мићуновић приближила продајном месту да купи карте и крене на вожњу, ни слутили нису да је баш за њих спремно изненађење и да ће баш они бити срећни добитници годишње карте. Уз конфете, шампањац, звучне ефекте и поклоне уручена им је награда. Насмејани и пријатно изненађени кренули су на своју планирану вожњу, а на задовољство свих запослених у Голд гондоли и са жељом да се ускоро најдужом панорамском гондолом на свету вози милион путника", кажу за РИНУ у ЈП Голд Гондола.

Ова туристичка атракција је од самог отварања у јануару 2021. године изазвала велику пажњу туриста и медија који су желели да доживе Златибор из потпуно нове перспективе. Управо тај јединствен доживљај путовања кабинама златне жичаре и додатни садржаји на станицама креирали су нову турситичку слику Златибора који више није исти. Најдужа једносегментна панорамска гондола на свету уцртала је најпосећенију српску планину на глобалну туристичку мапу и поставила нове стандарде.

"Пола милиона путника је велики успех ЈП „Голд гондола Златибор“, али и обавеза да и даље унапређује своју услугу и садржаје у циљу креирања интегрисаног туристичког производа златиборског краја намењеног потребама модерног туристе", закључују у ЈП Голд Гондола.

 

 

 

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gondola posetioci turisti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.367.358 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)