Уз помоћ Банке Поштанска штедионица од данас рачуне можете плаћати на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Уз помоћ Банке Поштанска штедионица од данас рачуне можете плаћати на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
28.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - На НИС-овој бензинској станици на аутопуту „Милош Велики” у Соколићима од данас је омогућена ИПС услуга
ИПС услуга плаћања рачуна на НИСовој пумпи , Соколићи, фото ГЗС

плаћања рачуна Банке Поштанске штедионице. Ово је прва пумпа у Србији на којој рачуне можете платити на каси, а то ће у наредном периоду бити случај на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама у земљи.

,,ИПС омогућава да се плаћање рачуна врши било када током 24 часа, и то на каси. Имајући у виду разгранату мрежу бензинских станица компаније НИС Петрол, ово ће, верујемо, наићи на позитиван пријем код корисника, посебно у местима у којима нема развијене банкарске инфраструктуре” - рекла је вицегувернер Народне банке Србије Драгана Станић приликом свечаног представљања услуге на ГАЗПРОМ бензинској станици ,,Соколићи 1”.

ИПС услуга плаћања рачуна биће доступна на више од триста бензинских станица широм земље, што је доказ модернизације у корист потрошача, навео је Антон Черепанов, заменик генералног директора НИС Петрол-а.

„НИС још једном потврђује да остаје доследан сталној модернизацији и примени иновативних решења у корист потрошача. Осим што омогућава једноставно, брзо плаћање рачуна и уштеду времена, додатни бенефит нове услуге огледа се у чињеници да је доступна потрошачима у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту” - истакао је Черепанов.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


placanje racuni NIS Gazprom postanska

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.367.454 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)