Реконструкција Зелене пијаце одвија се по плану упркос ниским температурама 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Реконструкција Зелене пијаце одвија се по плану упркос ниским температурама
Trenutno na sajtu: 326       |       Podeli:
29.01.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Радови друге фазе реконструкције Зелене пијаце одвијају се несметано упркос ниским

температурама. У току су радови на шаловању и припреми за изливање прве плоче објекта који се гради.

„Надамо се да ће радови бити завршени у планираном року, све зависи од временских прилика. Ова зграда ће имати локале у приземљу и робну пијацу на спрату. На овај начин ће на Зеленој пијаци бити обухваћени сви продајни објекти којима ЈКП „Биоктош“ управља“ истакла је Мирјана Радивојчевић из Јавно комуналног предузећа „Биоктош“ у изјави за ТВ 5.

Мирјана Радивојевић - ЈКП "Биоктош", фото: сајт града Ужица

„У договору са извођачем планирано је да се изводе радови који услед временских услова неће нарушити квалитет градње, да бисмо убразали реализацију пројекта, договорено је да се упоредо крене са набавком машинске и инсталационе опреме“ навео је Никола Максимовић директор ЈП „Ужице развој“.

Директор ЈП "Ужице развој" Никола Максимовић, фото: сајт града Ужица

Упоредо са радовима друге фазе припрема се и трећа фаза која подразумева замену крова на Зеленој пијаци. Максимовић истиче да пројектанти ускоро треба да заврше и пројекат наткривања, који је јако комплексан.

„Због тежине крова и узимајући у обзир безбедности свих корисника, пројекат наткривања се мора радити по највишим стандардима. Кад дође до извођења радова у договору са Биоктошем и са Градом видећемо око измештања пијаце и око целокупне организације.“

Радови све три фазе требало би да буду завршени до половине ове године, када ће Ужичани добити потпуно нову, другачију и модернију пијацу.

За наредну годину предвиђено је да се на доњем делу пијаце изгради фаст гаража чиме ће бити решен проблем прилаза и паркирања.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice pijac rekonstrukcija rokovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.564.429 посета
Тренутно на сајту: 327 посетилац(a)