Одржана 17. Седница Градског већа града Чачка: Главна тема измене и допуне плана генералне регулације Овчар бање 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Одржана 17. Седница Градског већа града Чачка: Главна тема измене и допуне плана генералне регулације Овчар бање
Trenutno na sajtu: 264       |       Podeli:
27.04.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - „На 17. Седници Градског већа града Чачка са седам тачака од којих се прва и најважнија
Фото: ГЗС

тиче грађана Овчар бање, као и туриста јесу измене и допуне плана генералне регулације Овчар бање чиме су створени услови да већ сутра на Скупштини града Чачка план буде потврђен”, рекао је Тодоровић.

За текућу годину планирани су грађевински и инфраструктурни радови.

„Ово отвара могућност да у току ове године кренемо у велике грађевинске радове и на амфитеатру, Природњаћком музеју, а оно што нас очекује у наредниом годинама, јесте инфраструктура, водовод, канализазија, гасификација Овчар бање, али и наставак изградње целог жаштићеног подручја Овачаско кабларске клисуре на око пет хиљада хектара. Такође, усвајање решења о управљању путева , односно управљачу путева ЈП града Чачак, набавци опреме ЈКП Моравац Чачак у вредности од 15. 050.000 динара за јавни мултифункционални багер који ће помоћи у решавању проблема на водотоковима другог реда и осталог растиња на територији града Чачка.
У основној одлуци о буџету усвојено је и прихваћено кредитно задужење на три године ЈКП Моравац за набавку опреме са годину дана грејс периода и 24 месеца отплате. Наша пракса је да сва Јавно комунална предузећа опремамо са механизацијом”, рекао је градоначелник и додао:

„Допунска тачка је поновљени конкурс за остатак средстава у износу 2.400.000 динара за Удружење. Усвајање известаја, локалног, економског развоја, за две наше домаће компаније које су радиле сертификацију својих производа Chips Way и Хелион ДОО Чачак.”

Кошаркаши Борца упркос изгубљеној утакмици од Цибоне изборили су се за опстанак у АБА лиги.

Председник је искористио прилику да кошаркашима честита успех:
„Велике честитке кошаркашима и стручном штабу, управи, као и навијачима и љубитељима кошарке. Играли смо добро, нажалост изгубили од Цибоне, али је 11. место велики успех у првој сезони , надам се да ће наредна сезона бити још успешнија и мислим да смо уз Партизан и Црвену Звезду једини били хендикепирани недостатком публике, јер Борац има фантастичну публику.”


Почела је изградња парка у Атеници поред Цркве Свете Марине. ,

„Извођачи радова су две чачанске фирме, једна од њих је Транспорт Придворица. Радови су почели у петак надам се да ће у уговореном року бити завршени.Оно што је најбитније да су радови квалитетни и новац у буџету за 2021. годину је обезбеђен”, рекао је Тодоровић.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gradsko vece sednica cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.309.069 посета
Тренутно на сајту: 265 посетилац(a)