Све више младих неожењених људи - Зоран сања сродну душу са којом би био срећан 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Све више младих неожењених људи - Зоран сања сродну душу са којом би био срећан
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
22.05.2022 | 1 коментар(а)



Горњи Милановац - Све више је младих неожењених људи по српским селима. Један од њих који у граду има кућу али не жели да остави очевину и дедовину



је Зоран Мирковић из села Коштунићи који већ годинама води и градски и сеоски живот. Кућа у Горњем Милановцу му служи за становање јер је запослен у локалном предузећу али ужива у сеоској средини, тамо где су му рођени преци, чукундеда, деда, отац и где је одрастао.


И док, може се рећи има сређену имовинску карту, солидан посао и налази се у пуној снази и пуца од здравља, љубавни живот му је прилично оскудан.


Наиме, иза себе има један неуспели брак из којег има кћер. Са супругом се одавно разишао и жели јој сву срећу док за ћерку каже да је његов понос.


Међутим, жеља му је да под сувоборске висове и у његов дом стигне једна нормална особа која се неће стидети да засади башту или убере свежу воћку у селу и прошета авенијама у оближњем граду где има кућу.


"Искрено речено желео бих да упознам жену која је ведра, насмејана, којој неће сметати моје дете. Која ће да ме воли и ја њу, овај иметак и остатак живота да поделимо. Некако ми то изгледа не иде за руком а волео бих јер овде имају сви услови за живот, не треба ломити леђа имамо све машине ту је ауто пут нова сеоска кућа лепа кућа у Горњем Милановцу и лепо домаћинство овде у Коштунићима једино што недостаје је нека нормална особа која на живот гледа са ведрије стране нешто попут мене", каже кроз осмех Зоран Мирковић. 

Зоран тражи сродну душу, фото: ГЗС


Иначе, Зоран са својих непуних 35, 40 година важи за веома вредног и доброг човека, тешко да га можете срести да није насмејан а до сада га нико није видео љутог и да псује. Запослен је у Металцу у Горњем Милановцу али увек каже да је све што воли управо на обали ове прелепе реке која извире у Мокрој пећини под Равном Гором и у кући његових предака где се родио.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zoran devojka zenidba

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Dragana

    Obožavam život na selu,pogotovo danas kad je u gradu haotično.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.732.404 посета
    Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)