Градски базени отворени за све посетиоце 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Градски базени отворени за све посетиоце
Trenutno na sajtu: 506       |       Podeli:
20.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Купалишна сезона на градском базену је почела. Сви грађани могу да уживају и расхладе се у врелим летњим данима,

и то по истим ценама као прошле године. Наиме, цена дневне карте је 150 динара, месечне 2,000, а за целу сезону на базену потребно је издвојити 3,000 динара.

Новоизабрани директор Спортског центра Младост, Милош Стеванић, истиче да ће постојати и погодности за поједине грађане.

“Морамо истаћи да носиоци Вукове дипломе из чачанских основних и средњих школа имају право на бесплатну сезонску улазницу. Такође, од 25. јуна за најмлађе креће и школица пливања како би савладали своје прве кораке на води. Поред базена и градска плажа је од среде отворена за све посетиоце”, изјавио је Стеванић.

Фото: scmladostcacak.org.rs

Радно време базена је сваког дана од 10 до 19 часова а и из СЦ Младост апелују на све посетиоце да воде рачуна о својој, али и безбедности осталих посетилаца.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.895.202 посета
Тренутно на сајту: 507 посетилац(a)