Металац храбро против шампиона: „Тешки” бодови Звезди уз јак отпор Милановчана - 1:2 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Металац храбро против шампиона: „Тешки” бодови Звезди уз јак отпор Милановчана - 1:2
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
14.03.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Фудбалери Металца из Горњег Милановца изгубили су у данашњем мечу са актуелним шампионом
Илустрација, фото: ГЗС

Црвеном звездом у узбудљивом мечу пред око 4.000 гледалаца са резултатом 1-2.
Домаћини су на стадиону крај Деспотовице приказали добру игру и Звезди је било неопходно да "убаци у пету брзину" како би сломила отпор противника.
Домаћин је почео амбициозно и у првих скоро 10 минута лопта је била све време на половини Црвене звезде.

Уз солидну игру са, на моменте, агресивном нотом, Металац је, одигравши прво полувреме изнад свих очекивања љубитеља фудбала и изненадивши фаворизоване Београђане јаким и високим пресингом, нарочито у првом делу првог полувремена, пропустио неколико одличних прилика, преко Антонијевића и Филипа Цветковића, све док другопоменути није на асистенцију Престижа довео своју екипу у вођство у 32. минуту.

Деснокрилни нападач домаћих, Конгоанац Престиж осим асистенције за гол, правио је доста проблема противничкој одбрани по десној страни.
Звезда, која је од 20. минута успоставила теренску иницијативу, имала је, руку на срце, неколико добрих шанси пре изједначења, али је „нулу" на семафору сачувао одлични голман Душан Марковић.

Ипак, у 46. минуту Звезда долази до изједначења преко Охија, а до потпуног преокрета је дошло у 56. минуту голом Павкова, у моментима када је Металац пружао добру игру.
Тренер Милија Жижић по завршетку утакмице казао је да резултат његове екипе јесте негативан али да је Металац показао "велико срце и велико давање".
„Жалим за голом у 45. минуту који је примљен, то нас је вероватно мало психолошки спутало... ипак, имамо изазове у наредном периоду којима се радујем. Свака част момцима", истакао је Жижић.

Након овог меча Металац заузима незгодну претпоследњу 15. позицију са освојена 23 бода, која не гарантују опстанак и преостаје му грчевита борба за останак у најјачој дивизији српског фудбала.

Наредног викенда Милановчани иду на ноге Младости у Лучане у дербију Моравице.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.022.663 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)