Преминула жена повређена у тешкој несрећи на обилазници око Чачка 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Преминула жена повређена у тешкој несрећи на обилазници око Чачка
Trenutno na sajtu: 501       |       Podeli:
27.12.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - У тешкој саобраћајној незгоди која се током поподневних сати догодила на обилазном путу око Чачка повређено је неколико особа
Тежак удес на обилазници око Чачка, Фото: ГЗС

 које су хоспитализоване у Општој болници у Чачку.

"У Пријемно ургентну службу Опште болнице Чачак око 16 часова примљена су три пацијента због повреда задобијених у саобраћајној несрећи. Једно лице, на жалост, преминуло је на одељењу интезивне неге. Опсервација другог лица је још увек у току те не можемо у овом тренутку дати информације о тежини задобијених повреда. Треће лице је задобило лакше телесне повреде", потврђено је за РИНУ у Општој болници у Чачку.

До саобраћајне незгоде дошло је када су се сударила два путничка и једно теретно возило, шлеп службе.

На лице места су осим полиције и Хитне помоћи одмах су упућене и екипе ватрогасаца спасиоца који су секли Фиат пунто како би из њега извукли повређену жену.

Како је дошло до ове незгоде, утврдиће полиција.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK UDES NESRECA OBILAZNICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Dj

    Strašno



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.260.870 посета
    Тренутно на сајту: 502 посетилац(a)