Џа Морент, звезда НБА лиге гледао утакмице Борца из Чачка 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Џа Морент, звезда НБА лиге гледао утакмице Борца из Чачка
Trenutno na sajtu: 269       |       Podeli:
30.07.2022 | 0 коментар(а)



Звезда НБА лиге, најјаче кошаркашке лиге на свету, Џа Морент један је од играча од којих се много очекује у будућности лиге,

а сада је доказано да он живи за кошарку.

У подкасту са Луком и Кузмом помоћни тренер Мемфиса, Дарко Рајковић, открио је да је Џа Морент посвећен кошарци и да буквално уз игру под обручима проводи сваки слободан тренутак.

Он је чак пратио и мечеве Борца из Чачка, а разлог за то је и што његов добар пријатељ Ентони Смит био члан Борца.

„Ја као тренер не стигнем дневно да погледам толико мечева као он. Он прати и женску кошарку, а нећете веровати да је пратио и Борац из Чачка. Његов саиграч са Мареј стејта је играо у Борцу, па је гледао њихове мечеве. Питао сам се да ли је могуће. Једноставно, обожава кошарку и не постоји утакмица коју неће погледати са интересовањем”, рекао је Рајаковић.

Смит је у Борцу из Чачка играо у сезони 2020/21, а сада брани боје Имортала из Португалије. У дресу српског клуба просечно је бележио 6.8 поена, 3.8 скокова и 0.4 асистенције.

 

ГЗС/Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JA MORENT KK BORAC KK BORAC CACAK KOSARKA NBA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.020.355 посета
Тренутно на сајту: 270 посетилац(a)