Na Zlatiboru otvoren novi avanturistički park „Sportland” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Na Zlatiboru otvoren novi avanturistički park „Sportland”
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
20.07.2023 | 0 коментар(а)



Čajetina - Zlatibor destinacija svima poznata po raznovrsnoj turističkoj ponudi i brojnim sadržajima,



bogatiji je za još jedan avanturistički park. Smešten u prijatnom ambijentu borove šume, u centru Zlatibora, preko puta glavnog ulaza u hotel „Palisad“ avanturistički park „Sportland“ pravo je osveženje u turističkoj ponudi „zlatne planine“.

Park je specifičan po tome što je baziran na prirodnim materijalima. Sastoji se od mini avantura parka, dva terena za „foot pool“, terena za kuglanje, „Survivor“ poligona sa dosta interesantnih prepreka, mini zip line-a, igre „Angry birds”.

Tradicionalne igre čine poseban deo parka i osmišljene su sa željom da se neguju i čuvaju od zaborava igre kojima su se deca u prošlosti zabavljala. Tu su mreža i rekviziti za badminton, streličarstvo, pikado, a posebna atrakcija je tobogan za decu napravljen od bala sena. Celokupnu ponudu parka upotpunjuje veštačka stena. Park je namenjen deci starijoj od tri godine, a u nekim aktivnostima mogu uživati i odrasli.

Kako je Zlatibor planina zdravlja, zabave i avanture, tako se i ovaj nedavno otvoreni park svojim zabavnim aktivnostima, edukaivno-sportskom funkcijom,  propagiranjem zdravog života i zabave bez telefona i interenta savršeno uklapa u celokupnu turističku ponudu Zlatibora.

Cena ulaznice iznosi 1.000 dinara za sat vremena korišćenja celog parka, takođe je moguće uplatiti korišćenje pojedinačnih sadržaja.

Radno vreme parka je svakog dana od 10 do 20 časova.

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


novi park deca zaltibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.508.099 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)