Veća prava za nosioce boračke legitimacije - besplatan parking, prevoz i popust za komunalne usluge 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Veća prava za nosioce boračke legitimacije - besplatan parking, prevoz i popust za komunalne usluge
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
22.03.2024 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Danas je održana 27. redovna sednica Skupštine opštine Gornji Milanovac.



-Danas smo na dnevnom redu imali raznovrsne i veoma važne tačke. Skupština opštine osnovala je novo društvo sa ograničenom odgovornošću Regionalni startap centar „Impuls”, koji će ubuduće imati više mogućnosti za napredovanje i bolji rad kao i više donacija sa nacionalnog nivoa. Zatim, vlasnicima boračkih legitimacija, lokalnom odlukom data su veća prava u poređenju sa pravima koja im pripadaju po zakonu. Oni će moći besplatno da koriste parking prostor, imaće pravo na besplatan prevoz na teritoriji opštine Gornji Milanovac kao i popust kada je u pitanju plaćanje računa JKP „Gornji Milanovac” ali i povoljnosti kada su u pitanju usluge koje pruža Sportsko rekreativni centar i ustanove kulture. Veoma bitna tačka dnevnog reda, s obzirom na sve više prisutne klimatske promene, bio je i Operativni plan za odbranu od poplava, Štaba za vanredne situacije. Moram da pomenem da je Strategija razvoja turizma za period od četiri godine fantastičan dokument koji može da posluži kao štivo jer su u njemu sublimirane mimo turizma sve informacije vezane za opštinu Gornji Milanovac. Na dnevnom redu su se nalazili i Izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima preduzeća i ustanova za 2023. godinu. Tako da je ovo bila jedna duga, iscrpna ali jako korisna skupština – izjavio je Lazar Nikolić predsednik Skupštine opštine Gornji Milanovac.
Zasedanje je trajalo nepuna tri sata ali usvojene su sve tačke dnevnog reda.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti gornji milanovac skupstina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.390.590 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)