Скупља се помоћ за јунака са Кошара, Владимир нуди своју кућу 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Скупља се помоћ за јунака са Кошара, Владимир нуди своју кућу
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
16.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак -Владимир Поповић који 47 година живи у Стразбуру понудио је смештај српском јунаку са Кошара Милошу Јовановићу

и његовој породици док им се не заврши градња куће у Новом Пазару.

,,Ако немају склониште од зиме  ја  им нудим  свој дом са грејањем да презиме до пролеће док се не заврши кућа. Купатило, опремљена кухиња, а струју и гас ћу плаћати ја ”, каже  чачанин  Владимир Поповић који већ дуже време живи у Стразбуру.
Иначе,  Јовановићима су помогли многи од Хида Муратовића, преко фирме ,,Дадо градња” из Новог Пазара, затим град им је дао машине да се поравна пут до куће. Предузеће ,,Пионир”, Мурат Мутатовић и Бошко Радовановић помогли су много за велику срећу ове породице.
Међутим, потребно је још новца и материјала за завршетак грубих гравинских радова, а затим и за унутрашње опремање као што су подови, цреп, електроматеријал, санитарија, фасада, изолација, намештај, шпорет на дрва, бела техника. Сви који желе и могу да помогну, могу се јавити на телефон 065/474-54-33, а отворен је и број жиро рачуна код Комерцијалне банке у Новом Пазару 205-9011007013986-02.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.478.388 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)