Драгачевски социјалисти изабрали руководство 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Драгачевски социјалисти изабрали руководство
Trenutno na sajtu: 514       |       Podeli:
14.11.2022 | 1 коментар(а)



Лучани - Општински одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) у Лучанима одржао је

изборну конференцију којој је присуствовао члан председништва СПС - а и министар у Влади РС Ђорђе Милићевић.

За председника Социјалистичке партије Србије једногласно је предложен Ивица Дачић, што су сви присутни поздравили великим аплаузом. Такође једногласно је усвојен и предлог да за председника ИОГО СПС буде изабран Владан Заграђанин.

Такође једногласно су подржани и предлози за потпредседнике Социјалистичке Партије Србије а то су : Бранко Ружић, Ђође Милићевић, Ђорђе Чабаркапа и Марјан Јовановић.

Чланови Општинске конференције Социјалистичке партије Лучани одржали су и изборну конференцију на којој су изабрали нови Општински одбор од 32 члана.

Општинска конференција је за председника драгачевских социјалиста једногласно изабрала Славка Радосавчевића из Горачића, док је за члана Главног одбора изабран Бранко Божанић из Гуче.

Општински одбор је након седнице Конференције одржао своју прву седницу, изабрани су чланови Извршног одбора, потпредседници и донета је одлука о евидентирању кандидата за делегате предстојећег XИ Конгреса Социјалистичке партије Србије.

За секретара Извршног одбора изабрана је Снежана Пајовић из Гуче.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani sps izbori rukovodstvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • МИРКОВАЦ

    ПА ЗАР ВАС ИМА 32 ЧЛАНА????



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.600.162 посета
    Тренутно на сајту: 514 посетилац(a)