GrO SPS Čačak: Posle dve i po decenije istorija se ponavlja, na snazi upiranje prstom u jednog čoveka 


U Srbiji danas uglavnom sunčano, na zapadu zemlje mogući pljuskovi sa grmaljvinom              Nagrada za glumačku bravuru Bratislavu Jankoviću              Najavljeno potpisivanje sporazuma o slobodnoj trgovini Srbije sa Egiptom u julu ili avgustu              Počela rekonstrukcija vrtića u Starom Priboju              Identifikacione nalepnice za laka električna vozila zvanično obavezne             

 
GrO SPS Čačak: Posle dve i po decenije istorija se ponavlja, na snazi upiranje prstom u jednog čoveka
Trenutno na sajtu: 380       |       Podeli:
24.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - povodom ispisivanja grafita u kojima se poziva na smrt predsednika Srbije i gradonačelnika Čačka,
Foto: RINA




na smrt predsednika Srbije i gradonačelnika Čačka, a u saopštenju se navodi:

„Gradski odbor SPS u Čačku je veoma neprijatno iznenadila jutrašnja vest o vandalskim činovima koji su se dogodili u našem gradu, za koje smo mislili da su prošlost i da smo dostigli nivo demokratije u kome se politički programi predstavljaju planovima za budućnost, ljudima i delima, a ne farbom i tvrdim predmetima u kojima se upućuju pretnje smrću predsedniku Srbije i gradonačelniku Čačka i razbijaju stakla na stranačkim prostorijama.
Socijalistička partija Srbije i Gradski odbor u Čačku nisu zaboravili šta je sve učinjeno 2000. godine na našoj partijskoj infrastrukturi, kada su razbijane prostorije, kradena oprema i inventar,a u pozadini je bilo traganja za partijskim dosijeima tadašnjih opozicionih lidera. Izgleda da se kao i pre skoro dve i po decenije istorija ponavlja i da je na snazi upiranje prstom u jednog čoveka, tada predsednika Srbije Slobodana Miloševića, a danas takođe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odnosno stranku SNS u Čačku i Miluna Todorovića kao njenog predsednika, a sve to dan posle donošenja najsramnije rezolucije o Srebrenici i to podstaknute od onih koji su ostavili najcrnji trag u čovečanstvu , koji su od ljudi u Drugom svetskom ratu pravili sapun, umanjivali ljudske lobanje praveći od njih držače za papir na pisaćem stolu, a broj žrtava im se ni danas tačno ne zna. Treba svi da se zapitamo, a oni koji su sinoć ispisali grafit i razbijali stakla stave prst na čelo, zašto su to učinili i da li su svesni da nam je sada više nego ikada potrebno jedinstvo u celini. U pozadini opšte političke situacije stoji ogroman pritisak na našu Srbiju, jer nismo uveli sankcije Rusiji, nismo se odrekli Kosova i Metohije, ne damo Republiku Srpsku i jedna mala ali slobodarska zemlja u Evropi, čije je ime SRBIJA, vodi svoju politiku bez uticaja sa strane i tako će i ostati sa državnicima Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem.

Poučeni ogromnim iskustvom, najoštrije osuđujemo pozive na smrt predsednika suverene države u drugom mandatu, izabranog u prvom krugu glasanja i gradonačelnika našeg grada, pozivamo na smirivanje situacije, ne upiremo prstom ni u koga, tražimo od političkih aktera da snagom argumenata i svojim programima se predstave našim sugrađanima, a oni koji su počinili jednu od najteže povrede zakona pozivajući na nečiju smrt, nikada to ne učine više, jer smatramo da su zavedeni i nisu svesni posledica. Takođe apelujemo na sve stranke, pokrete, grupe građana u aktuelnoj izbornoj trci, da ako već daju saopštenja za javnost povodom ovog nemilog događaja, i ako su iskreni u tome, da ne unose crv sumnje jer to onda vodi u nekom drugom pravcu, a iskrenost svakako nije.

Pozivamo sve sugrađane da 2. juna na lokalnim izborima u Čačku, glasaju za izbornu listu boj 1 ,,Aleksandar Vučić Čačak sutra“ na kojoj se nalazi Socijalistička partija Srbije i da nastavimo u pravcu opšteg razvoja Čačka na dobrobit svih sugrađana, bez obzira na stranačku pripadnost, jer je to jedina lista koja ima podršku Vlade Republike Srbije i garancija da će svi započeti projekti biti realizovani”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SPS-a u Čačku.

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SAOPSTENJE SPS CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.906.520 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)