Nesvakidašnja scena kod čačanske pijace, udario u parkiran auto i pobegao 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Nesvakidašnja scena kod čačanske pijace, udario u parkiran auto i pobegao
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
17.03.2024 | 1 коментар(а)



Čačak - Nesvakidašnja scena dogodila se na parkingu čačanske pijace u Ljubiću, kada je vozač putničkog automobila udario u parkirano vozilo, a zatim odmah pobegao sa lica mesta.
Foto: RINA

- Čovek srednjih godina udario je u "tvinga" i izašao napolje, kada je uvideo koliko je štetu napravio na drugom autu, seo je u svoj i dao pun gas, nije sačekao da dodje vlasnik vozila, niti je ostavio svoj kontakt, kazali su za RINU očevici ovog dogadjaja.

Medjutim, da ova situacija bude još neverovatnija, oni koji su videli šta je nepoznati čovek uradio, vozaču oštećenog vozila ostavili su poruku za brisačem.

- Udario vas je čovek i otišao. Videla sam tablice sa brojem, napisano je u ostavljenoj poruci.

Ostaje nepoznato kako će na ovu situaciju odreagovati vozač oštećenog vozila i da li će slučaj prijaviti nadležnim organima.

GZS/ RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • BG

    Da je to bilo u Beogradu odma bi ovde bili komentari tipa Beogradski huligani itd a u Cacku su gori huligani po ovakvom pitanju bas ti ljudi srednjih godina koji su neki privrednici ili politicari i drze se onoga ma bas me briga. Da ga je udario meko mladji saceko bi ga da se dogovore ili bi mu ostavoo broj telefona ko sto rade kulturni ljudi



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.441.358 посета
    Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)