Уручени уговори Пожежанима који су остварили право на субвенцију за енергетску ефикасност својих кућа и станова 


Danas promenljivo oblačno i toplo sa lokalnom pojavom kiše              Preventivne preglede obavilo više od 23 hiljade građana Srbije              Tokom proteklog vikenda na putevima u Srbiji stanje bezbednosti saobraćaja značajno pogoršano              Požar na deponiji Duboko ugašen na površini većoj od 70 odsto, u toku aktivnosti na gašenju žarišta              Vučić - Grupa građana je dobila ogroman novac da ruši Čačak i Todorovića             

 
Уручени уговори Пожежанима који су остварили право на субвенцију за енергетску ефикасност својих кућа и станова
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
13.12.2022 | 0 коментар(а)



Пожега - Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић данас је званично уручио уговоре о

извођењу радова на стамбеним објекатима грађана који су остварили право на субвенцију у области повећања енергетске ефикасности својих кућа и станова.

Општина Пожега је за ову намену обезбедила 10.000.000 динара од чега је половина ових средстава добијена од министарства рударства и енергетике а друга половина је из општинског буџета.

На Јавни конкурс који је расписала општина Пожега, стигле су 133 пријаве од којих су 73 испуниле услове за остваривање субвенције.


Грађани су овом приликом изразили задовољство што ће им бити финансијски олакшана инвестиција улагања у повећање енергетске ефикасности својих станова и кућа.

Председник општине Ђорђе Никитовић није крио задовољство што је локална самоуправа изашла у сусрет великом интересовању грађана и најавио да ће пожешка општина са оваквим субвенцијама наставити и у наредној години.

 


Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


пожега субвенције енергетска ефикасност уговори

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.598.087 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)