У Прибоју промовисан програм „Мој агроном” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Прибоју промовисан програм „Мој агроном”
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
27.03.2023 | 0 коментар(а)



Прибој - У сусрет предстојећој пољопривредној сезони, Општина Прибој и Канцеларија за пољопривреду



„Агро логистик 032”, која поред Чачка, већ годину дана има и своју испоставу у Прибоју и сталног агронома на терену,

Предавање за пољопривреднике организовано је 22. марта, и између осталог представили, све актуелнији програм „Мој агроном", који подразумева приближавање струке пољопривредним газдинствима, како би, уз примену предложених мера, унапредили своју производњу и учинили је што уноснијом.

Кроз тај концпет на подручју општине Прибој биће инсталирана и метеоролошка станица, где ће се пољопривредници, на основу регистрованих појава преко ових станица, упозоравти на предузимање превентивних и конкретних мера, на што ефикаснијој заштити од могућих болести и непогода.

Инфо сесија о унапређењу пољопривредне производње кроз континуирано присуство агронима, наишла је на велико интересовање Прибојки и Прибојаца, који се баве пољопривредом,као основном или допунсмом делатиношћу, а поред инж.пољопривреде Милоша Вујисића директора фирме „Агрологистик 032”, као модератора, панелисти су били инж. пољопривреде Радмила Илић, са Агрономског факултета у Чачку, инж.заштите биља Марија Ђорђевић и инж. пољопривреде Милинко Шапоњић.

Поред своје канцеларије,„Агро логистик” у Прибоју отвара и пољопривредну апотеку, где ће пољопривредници, уз бесплатан стручни савет, моћи да набаве предложене препарате и пратећу опрему.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj predavanje poljoprivreda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.452.763 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)