Dobrovoljno vatrogasno društvo u Pranjanima dobilo vozilo 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Dobrovoljno vatrogasno društvo u Pranjanima dobilo vozilo
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
23.06.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac uručio je ključeve



vozila Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u Pranjanima.
U saradnji sa MUP-om, Sektorom za vanredne situacije i opštine Gornji Milanovac uručili smo vozilo koje je nedostajalo Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u Pranjanima, a to je polovno vozilo, ali smo, kao opština uložili novac da se ono kompletno reparira i bude od koristi u ovom delu milanovačke opštine.

Hteo bih da naglasim da sam izuzetno zadovoljan kako funkcioniše Dobrovoljno vatrogasno društvo u Pranjanima koje smo formirali prošle godine. Pored sve opreme koju smo nabavili, pohvalio bih članove koji su bili zainteresovani i pokazali spremnost da prođu sve obuke Sektora za vanredne situacije, kako bi na adekvatan način odgovorili na sve obaveze koje se stavljaju pred njih. Ovakav primer ćemo pokušati da sledimo i u drugim mestima u našoj opštini, s obzirom na to da imamo 62 sela i da smo dosta razuđeni, tako da su potrebna nova Dobrovoljna vatrogasna društva. Pokušćemo da formiramo ovakvo društvo i na Rudniku, gde je ono nekada postojalo, a potrebno je, zbog razvoja turizma i kompanije ROC -rekao je Kovačević.

Predsednik opštine zahvalio se partnerima iz američke vojske iz Sektora za njihove vanredne situacije koji su donirali jedan deo opreme i sa kojima će se nastaviti saradnja, kako bi Dobrovoljno vatrogasno društvo u Pranjanima u narednom periodu dobilo još jedno terensko vozilo, radi prebacivanja ljudstva od samog centra do mesta eventualnog požara.

 

 

GZS / GM Press

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.368.023 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)