Патриотски блок за обнову Краљевине Србије има два кандидата за Народне посланике из Ивањице 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”             

 
Патриотски блок за обнову Краљевине Србије има два кандидата за Народне посланике из Ивањице
Trenutno na sajtu: 464       |       Podeli:
29.03.2022 | 3 коментар(а)



Ивањица - Патриотски блок за обнову Краљевине Србије, који чине Српски покрет „Двери” и Покрет за обнову Краљевине Србије,

на својој листи имају два кандидата из Ивањице за Народне посланике. То су Иван Јовићевић и Марко Коматина, дипломирани инжењер електротехнике.

„Разлог мог приступања ПОКС-у и Патриотском блоку за обнову Краљевине Србије јесте тај што су ту нова лица српске политичке сцене. Кад то кажем, директно мислим на заменика председника ПОКС-а, Милоша Парандиловића, а други разлог јесте тај што је тој идеологији од увек припадала моја породица и моји преци! Оно што треба променити, тиче се промене комплетног система и успостављања уставне парламентарне монархије. Оно за шта ћу се залагати јесте очување традиције, породице, духовности јер сматрам да је то дужност свих нас и наших грађана! Суштинска ствар за коју ћу се залагати је децентрализација. Регионални развој подразумева и правилну поделу буџетских средстава по регионима, како би сви наши грађани имали једнаке шансе. Јединице локалне самоуправе су саставни део политичког система и правилна и правична децентрализација подразумевала би њихов пун и убрзан развој! Фафоризоваћу праве животне вредности, а то је породица. Колико је јака породица, толико је јак и народ. А колико је јак народ толико ће нам бити и јака држава”, рекао је Иван Јовићевић, кандидат за Народног посланика.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POKS DVERI PATRIOTSKI BLOK KRALJEVINA SRBIJE IZBORI BOSKO OBRADOVIC PARANDILOVIC IVANJICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • ZikaKG

    Meni bi bilo glupo da toliko lazem i obmanjujem ovaj narod! Sram vas bilo
  • Nikola123

    Hahaha ajde bre manjte se gluposti! NADA do pobede
  • Davidd

    Ovo su ljudi koji ss lazno predstavljaju...jedini pravi POKS je u koaliciji NADA!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.967.818 посета
    Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)