За кориснике Народне кухиње у Чачку празнична трпеза 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
За кориснике Народне кухиње у Чачку празнична трпеза
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
06.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Народна кухиња у Чачку која ради у оквиру Црвеног крста и ове године је својим корисницима омогућила да достoјно дочекају Васкршње празнике.

Пакети хране које иначе примају, богатији су а нису изостала ни украшена кувана јаја која су за њих припремали волонтери црвеног крста.

Секретар Црвеног крста у Чачку, Биљана Давидовић, рекла је за Глас западне Србије, да се ова позитивна традиција понавља из године у годину и да корисницима доста значи.

Биљана Давидовић, фото: Глас западне Србије

“Поред редовног топлог оброка који је специјално намењен за Васкршње празнике, наши корисници ће добити и ланч пакет који подразумева 10 комада јаја, као и украшена јаја наших волонтера”, изјавила је Биљана Давидовић.

У народној кухињи у Чачку храни се 745 корисника, са градских и сеоских подручја, а Првослав и Олга из Чачка задовољни су оброцима које добијају.

Првослав Лазић, фото: Глас западне Србије

“Данас је на плану пасуљ, да ли је посни или мрсни, не знам, али у сваком случају укасан је. Већ четири године сам корисник ове кухиње и заиста немам ниједну замерку. Много нам помажу и много нам значе”, каже Првослав Лазић.

Са њим се слаже и Олга Ћурчић.

Олга Ћурчић, фото: Глас западне Србије

“Директорица и особље су изузетно љубазни и добри и труде се да нам увек изађу у сусрет. Овде дођемо да се мало нахранимо, јер тешко живимо”, прича Олга Ћурчић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.348 посета
Тренутно на сајту: 473 посетилац(a)