Листа „Заједно за Пријепоље” представила програм за заустављање даљег пропадања Пријепоља 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Листа „Заједно за Пријепоље” представила програм за заустављање даљег пропадања Пријепоља
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
18.05.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Листа „Заједно за Пријепоље” наставља предизборну кампању тражећи од актуелне власти да грађанима,
Листа „Заједно за Пријепоље”, фото: ГЗС

а и њима, одговоре на питања која су одштампали на флајерима.

„Питања се односе на све оно што они нису хтели, нису желели или нису били способни да ураде и што је нашу општину довело у ситуацију могу рећи катастрофалну и никада гора у савременој историји Пријепоља”, рекао је председник ОО СДП-а и први на листи Есад Хоџић.

Самира Ћосовић кандидаткиња за народну посланицу у републичком парламенту и одборница у општинском парламенту прочитала је најзначајнија питања.

„Зашто је општина Пријепоље за четири године са првог места развијености у региону пала на последње, зашто су се грађани општине обмањивали да ће депонија Стањевине одмах бити затворена и да Словенци одмах чекају да уложе милионе за тај пројекат? Зашто се мост у Шарампову гради па руши и тако три године, а знамо да је мост код Дома културе завршен за шест месеци? За чији интерес је грађен ауто-пут до Сланог блата који је до сада коштао 230 милиона динара, зашто је народ обмањиван да ће се отворити рудник у Чадињу који ће запослити стотине радника, зашто нису испуњена обећања о изградњи затавореног базена у ОШ `Владимир Перић Алтер`, као ни спортских терена на Коловрату и реконструкције школе у Ивању? Зашто сте дали 20 милиона нашег новца телевизијама Санџак и Прибој и кога оне информишу о догађајима у нашој општини, зашто сте из општинског буџета дали 80.000 евра за халал сертификат кафићима и ресторанима и какву корист од тога имају грађани Преијепоља”, рекла је Ћосовић, а између осталих постављено је и питање зашто се зграда општине реконструише четири године и зашто се не поштујет држава и не поступа се по правоснажној судској пресуди у вези са незаконитим именовањем директорице Центра за социјални рад.

Како је Хоџић навео нити они нити грађани не очекују да ће се власт посебно осврнути на ова питања.

„Листа `Заједно за Пријепоље` је листа одговорних, радних и добронамерних људи. Ми смо припремили листу предлога, пројеката и инвестиција, и ако добијемо поверење од грађана, ми ћемо на њима убрзано радити како би смо зауставили даљи пад и обезбедили развој општине”, казао је Хоџић.

Тања Свичевић кандидаткиња за одборника навела је планове и циљеве где се између осталих наводи и затварање депоније Стањевине и дивљих депонија на целој територији општине, изградња приступних саобраћајница на новом мосту, заустављање нерационалног и неодговорног трошења буџетског новца, решавање проблема паса луталица, хитан завршетак моста на Шарампову. Изградња трафостанице у Виницкој као услов за решење проблема електроснабдевања привреде и бројних домаћинства као и многа друга. Конференцији је присуствовао и Армин Мујазиновић потпредседник ИО СДП-а и координатор листе за бродаревски крај.

Иначе, иза листе „Заједно за Пријепоље – Расим Љајић“ стоји коалиција три политичке партије, Санџачке демократске партије, Социјалдемократке партије Србије и Либерално-демократске партије. На листи налази се 41 кандидат и кандидаткиња а на локалним изборима наступиће под редним бројем 5.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sdp kzn izobri predizborna kampanja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.923.993 посета
Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)