Слобода наставила са радом, Парезановић обишао раднике у погонима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Слобода наставила са радом, Парезановић обишао раднике у погонима
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
08.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија Слобода данас је наставила са радом, а народни посланик Марко Парезановић обишао је погоне фабрике заједно са Извршним
Слобода наставила са радом, Парезановић обишао раднике у погонима, фото: ГЗС, илустрација

директором компаније Милованом Луковићем. "Данас сам заједно са Извршним директором Милованом Луковићем обишао погоне Компаније Слобода, који су јутрос наставили са радом." - написао је на својој фацебоок страници народни посланик Марко Парезановић.

"Данас је око 1800 радника Слободе поново на својим радним местима, фабрика се полако враћа у нормалне токове. Обишли смо и погон пиротехнике који ће са радом почети највероватније у петак, када се заврше све неопходне контроле и процедуре. У наредним данима ће деминери и остала стручна лица кренути у рашчишћавање места на коме се догодио акцидент. Иако су експлозије биле застрашујуће, сама чињеница да није било жртава, а ни повређених, као и да су производни погони неоштећени, говори да су мере безбедности на високом нивоу чак и у овако ванредним околностима. Компанија Слобода се у последњих 10 година подигла из пепела и постала мотор развоја Чачка. Не само да је број запослених више него дуплиран, већ су и просечне зараде око 10 000 динара веће од просека зарада у Чачку. Не рачунајући порез на зараде који се слива у градску касу, на годишњем нивоу Компанија Слобода исплати око 15 милиона евра НЕТО зарада радницима‼ И тај новац се доминантно троши у Чачку. За то је заслужно руководство фабрике, инжењери и радници који за ту фабрику живе. У руководству фабрике су људи који су у њој провели читав радни век, још је Тито био жив када су неки од њих почели да раде у Слободи. Свако ко их назива страначким активистима је ужасно зао и покварен‼ Сви они заслужују сваки вид подршке и помоћи, како би фабрика била још успешнија, безбедоносно и еколошки сигурнија у времену које долази. Што се тиче моралних дилема, могу само да кажем да је у заблуди свако ко мисли да ће ратови у свету нестати ако ми угасимо нашу војску и нашу одбрамбену индустрију. Можемо само ми да нестанемо‼" - написао је у својој објави Марко Парезановић.

ГЗС/ Рефлектор




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


parezanovic sloboda radnici obilazak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.187.490 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)