Од Краљева до Гоча ускоро новим путем 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Од Краљева до Гоча ускоро новим путем
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
26.05.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - На путу Краљево - Гоч у току су обимни радови на комплетној реконструкцији

пута од приградског насеља Берановац на наредних 4,5 километара. Радове изводи ,,Нови Пазар-пут“, а вредност целог посла је 170 милиона динара, без ПДВ-а.

,,Ради се о значајном пројекту који финансира Влада Републике Србије и Јавно предузеће ’Путеви Србије’ и ово је наставак великих улагања у овај све привлачнији планински центар који с правом зову и ’дечја планина’. Само у претходних неколико година уложили смо значајна финансијска средства у Гоч, где су изграђени нови дечји павиљони вредности 65 милиона динара. Ускоро почињу радови на постављању жичаре на малој стази, укупне вредности 35 милиона динара, од чега је Министарство трговине, туризма и телекомуникација издвојило 20 милиона, а град Краљево додатних 15 милиона динара. Захваљујући ЈП ’Скијалишта Србије’ , добијена је и жичара за велику стазу. Очекујем да ћемо током наредне године поставити и њу. Асфалтирани су прилази Дечјем одмаралишту ’ ’Гоч’, средствима која је обезбедио град. Са добрим путем чија је реконструкција у току, Гоч постаје модеран планински туристички центар“, каже градоначелник Краљева Предраг Терзић.

Градоначелник Краљева Предраг Терзић, Фото: М. Даниловић

У предузећу ,,Нови Пазар - пут“ истичу да је рок за завршетак радова на поменутој деоници 30. јун, а већ 1. јула биће настављени радови на наредних осам километара, до скретања за Сокољу.

ГЗС 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo goc decija planina put radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.723.077 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)