Потребна помоћ самохраној мајци троје деце из Чачка 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Потребна помоћ самохраној мајци троје деце из Чачка
Trenutno na sajtu: 517       |       Podeli:
15.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Поштовани пријатељи, за помоћ нам се обратила наша суграђанка, госпођа Невена Шипетић из Чачка,

самохрана мајка троје мале деце, девојчица од 14 и 7 година и сина од четири године, који има здравствених проблема због којих повремено борави у болници, наводи се у саопштењу Удружења Чачана. 

Услед недостатка новца Невени се нагомилао дуг од око 9.000 динара за струју. Такође потребно јој је и нешто новца за храну и остале потрепштине. Добра вест је да је пронашла посао и да ће за неколико недеља примити плату.

Молимо све који су у могућности да новчано помогну Невени и њеној породици у плаћању дуга за струју да помоћ уплате на њен текући рачун:

Невена Шипетић текући рачун: 155-3400180251242-16 Халк Банка
За евентуалне друге врсте помоћи породици Шипетић (дрва за огрев, храна и слично) можете нам се јавити поруком на нашем Фејсбук налогу "Udruženje Čačana u Beogradu", мејлом на наш мејл udruzenjecacana@gmail.com или СМС поруком на телефон Удружења Чачана у Београду 0637444801.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


majka samohrana sipetic nevena pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.413.639 посета
Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)