НСЗ представио програме запошљавања драгачевским привредницима 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
НСЗ представио програме запошљавања драгачевским привредницима
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
12.03.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - У Лучанима је данас одржана промоција програма запошљавања Националне службе за

2019. годину. Организатори промоције су Национална служба за запошљавање - Филијала Чачак у сарадњи са Општином Лучани и Регионалном привредном комором Моравичког и Рашког управног округа, са циљем успостављања сарадње и доступности финансијских услуга Националне службе за запошљавање што већем броју привредних субјеката.

“Циљ нам је да се сагледају могућности и мере које ћемо спроводити у 2019.години за повлачење субвенционисаних средстава за запошљавање нових радника”, рекао је данас у Лучанима директор чачанске филијале Националне службе за запошљавање Саша Обрадовић.

Фото: Радио Д

Присутне привреднике на промоцији програма и мера активне политике запошљавања предвиђених Националним акционим планом запошљавања и програмом рада Националне службе за запошљавање за 2019.годину, данас је испред општине Лучани поздравио заменик председника општине, Милош Јовичић.

"Ми као локална самоуправа препознајемо ситуацију у којој треба да се нађаемо на услузи свим привредницима али и Националној служби за запошљавање и да будемо веза међу вама, а све у циљу запошљавања људи и отварања нових радних места, јер је смањење незапослености интерес локалне самоуправе", рекао је Јовичић.

 

ГЗС / Радио Д

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LUCANI NSZ PRIVREDNICI PROMOCIJA ZAPOSLJAVANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.744.153 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)