Чачак обележио дан деце оболеле од рака 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Чачак обележио дан деце оболеле од рака
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
15.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - У градовима широм Србије данас је Национално удружење родитеља деце оболеле од рака у Србији (НУРДОР)



симболично пуштањем балона, обележило Светски дан деце оболеле од рака.

,,Суграђани који су се окупили на Градском тргу у Чачку својим присуствомо дали су подршку свој деци која се лече у Београду, Крагујевцу, Новом Саду и малим херојима који нажалост нису са нама, али чија храбра борба је једна од покретача овог што ми радимо”, рекла је мајка леченог детета и волонтер у НУРДОР-у Тања Букуровић.

Према њеним реима НУРДОР се бори да сваком детету које оболи омогући лечење и негу као и психолошку и емотивну подршку породици.

„Ове године желимо да подржимо пројекат од националног значаја, завршетак изградње дечјег хематоонколошког одељења при Клиници за дечије интерне болести у Нишу. Крај радова на другој фази очекује се крајем марта 2018. За трећу фазу, опремање објекта потребно је обезбедити 17 милииона динара. Зато сви који сте у могућности пошаљите број на СМС 1150”, каже Букуровић.

Маријана Новичић има 19 година, студент је Економског факултета у Крагујевцу, а данас је дошла да да своју подршку другарима који се лече, а и онима који нису успели да се изборе са овом болешћу.

Опширније можете прочитати на сајту ПЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.656.078 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)