Ћендић: Одборница СНС поднела оставку због издржавања затворске казне 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Ћендић: Одборница СНС поднела оставку због издржавања затворске казне
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
24.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градске организације Двери у Чачку Драган Ћендић, тврди да је одборница Српске напредне странке Горана Капларевић,

поднела оставку на ту функцију због одласка на издржавање затворске казне.

"Ово је само потврда тезе коју већ дуго понављамо, о спрези чачанске власти и криминала. Бивша одборница се, приликом подношења оставке за одборнички мандат, није удостојила да колегама одборницима саопшти и разлоге који су је определили за оставку. Сада знамо разлог, одлазак на одслужење затворске казне. Нормално је да се сада питамо да ли нам предстоји још неко обелодањивање ванзаконских активности градских челника, јер им после оваквог скандала више нико ништа не верује", рекао је Ћендић.

Он је на конференцији за новинаре показао слике Капларевић са министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем и братом Александра Вучића, Андрејом.

Трифуновић: Не треба се мешати у приватан живот одборника

Председник Скупштине града Игор Трифуновић (СНС), каже да је на једној од претходних седница Скупштине града уследила оставка одборнице Горане Капларевић и да је у оставци навела личне разлоге.

Председник Скупштине града Игор Трифуновић, фото: Глас западне Србије

"Сматрам да скупштина нема разлоге да се удубљује у подношење оставке. Она је навела да су у питању лични разлози. Шта је уследило после тога нас не интересује, да ли је отишла на одслужење затворске казне не знам. Њен разлог је оправдан, што је предвиђено и пословником о раду", рекао је Трифуновић.

Према његовим речима, сваки одборник има право, да када процени да не може да настави да обавља функцију одборника може на лични захтев да поднесе оставку.

"Не бих се упуштао у разлоге који су уследили после те оставке да ли је осуђена или не, то је њена лична ствар не треба се мешати у живот садашњих и бивших одборника. Опозиција ће увек тражити неки разлог и неки изговор да наруши интегритет Скупштине града", закључио је Трифуновић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.927.893 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)