Fondacija Braća Karić nastavlja svoju humanitarnu misiju: Donirani najmoderniji interaktivni televizori u Zaječaru 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              Zbog radova u tunelima Savinac i Šarani obustavlja se saobraćaj u levoj tunelskoj cevi              Danas je Međunarodni dan porodice              Pred nama varljivo majsko vreme             

 
Fondacija Braća Karić nastavlja svoju humanitarnu misiju: Donirani najmoderniji interaktivni televizori u Zaječaru
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
29.04.2024 | 0 коментар(а)



U Zaječaru, gradu sa bogatom istorijom i ogromnim potencijalom za razvoj, najmlađe generacije će sada imati priliku



da istražuju svet programiranja zabavnim i inovativnim načinom, zahvaljujući donaciji Fondacije Braća Karić. Fondacija Braća Karić, koja već dugo godina pomaže i podržava obrazovne institucije i tehnološke inicijative, obezbedila je dva najmodernija interaktivna televizora, koji će omogućiti mališanima da se upoznaju sa osnovama programiranja.

Ovaj inovativni pristup obrazovanju omogućava deci da na interaktivan način uče osnove programiranja kroz igru i zabavu. Kroz različite obrazovne igre i aplikacije, deca će imati priliku da razvijaju logičko razmišljanje, kreativnost i timski rad. Interaktivni televizori predstavljaju instrumente koji će mališanima omogućiti da stvaraju, eksperimentišu i uče na nove načine, podstičući ih da postanu aktivni učesnici u svom obrazovanju.

Ovaj korak napred u obrazovnom sistemu Zaječara predstavlja značajan doprinos jačanju budućih generacija sa veštinama koje su neophodne u digitalnom dobu. Ovaj vid tehnološke podrške deci ima potencijal da unapredi pristup obrazovanju, šireći mogućnosti za učenje i razvoj veština cele zajednice.

Fondacija Braća Karić nastavlja da se angažuje u svojoj misiji podrške obrazovanju, omogućavajući deci da naprave prve korake u svetu programiranja i steknu veštine koje će im otvoriti vrata ka uspešnoj budućnosti. Ova važna inicijativa nije samo investicija u decu Zaječara, već je investicija u budućnost cele Srbije, kako bi mogli da budemo u toku sa četvrtom tehnološkom revolucijom koja menja svet iz časa u čas.

Ova donacija nastala je kao rezultat potpisanog sporazuma između Fondacije Braća Karić i Narodnog pozorišta u Zaječaru. Jedan CLEVERTOUCH interaktivni televizor doniran je Osnovnoj školi „Ljubica Radosavljević – Nada”, a drugi je doniran zaječarskom Narodnom pozorištu. Ova donacija dodatno će obogatiti ponudu Narodnog pozorišta, koje je svojevrsni biser kulturne scene timočkog kraja.

GZS

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti bk univerzitet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.093.258 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)