U februaru struju štedelo svako drugo domaćinstvo 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
U februaru struju štedelo svako drugo domaćinstvo
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
30.03.2024 | 0 коментар(а)



Domaćinstva u Srbiji štedela su struju i u februaru. Popust za racionalnu potrošnju električne energije u odnosu na februar u prethodne dve godine ostvarilo je 1,6 miliona domaćinstava, odnosno 49,4 odsto njih smanjilo je potrošnju električne energije za više od 5 odsto.
Foto: screenshot

Najveći popust od 40 odsto na računima za električnu energiju ostvarilo je 22 odsto domaćinstava. Popust od 20 odsto dobilo je 12 odsto domaćinstava. Umanjenje računa od 25 odsto ostvarilo je skoro 6 odsto domaćinstava, dok je za isti broj domaćinstava obračunat popust od 30 odsto.

Dodatni popust od pet odsto za kupce koji su učešće niže tarife u mesečnom obračunu uvećali za najmanje pet odsto ostvarila su 425.534 domaćinstva odnosno 13 odsto.

Najveće uštede električne energije postignute su u Beogradu, Nišu, Požarevcu, Kragujevcu, Subotici, Somboru, Sremskoj Mitrovici.

izvor Eps




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


eps ušteda struje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.638.804 посета
Тренутно на сајту: 588 посетилац(a)